- η εταιρια -

Αναθέστε μας την επαγγελματική βιντεοσκόπηση της επιχείρησής σας με σκοπό την προβολή και προώθηση των επιχειρηματικών σας δράσεων αλλά και τη δημιουργία εταιρικών videos και παρουσιάσεων κάθε τύπου επιχείρησης. Κάθε παραγωγή για μας είναι μια ξεχωριστή δημιουργική πρόκληση που βασίζεται και αναπτύσσεται, σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες, από τη δημιουργία του consept μέχρι την παραγωγή και το post production.

Κάθε εκδήλωση και στιγμή της ζωής σας είναι μοναδική γι αυτό τα video μας είναι γεμάτα συναισθήματα που μοιραζόμαστε μαζί σας. Το πάθος μας για τον κινηματογράφο μας οδήγησε στη δημιουργία προσωπικών video που θα παραμείνουν για πάντα στη μνήμη σας.

Η ανάγκη μας να διευρυνουμε τους ορίζοντές μας καθώς και να εμπνευστούμε από καινούριες εικόνες μας παρατρύνει κάθε φορά να πραγματοποιούμε διάφορα ταξίδια. Στόχος αυτών είναι ανακαλύψουμε όμορφα μέρη , να γνωρίσουμε νέες κουλτούρες και να ζήσουμε νέες εμπειρίες. Είναι ένας τρόπος ξεκούρασης αλλά και έμπνευσης για εμάς και στόχος μας είναι να μη τα σταματήσουμε ποτέ. 

- υπηρεσιεσ -

Διαφημιστικά

TV ΣΠΟΤ | SOCIAL MEDIA | ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΆ ΒΙΝΤΕΟ

ΚΑΛΥΨΗ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

ΓΑΜΟΥ | ΒΑΠΤΙΣΗΣ | ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Εταιρικά

Βίντεο επιχειρήσεων | Αεροφωτογραφία

- Οι Πελάτες μας -

all4phone
panagiotakis
solimar
minoans
Lawby
gelasakis
Deyax
Water City
elGreek